HOE? MET DE PURPOSE SCAN

De Purpose Scan is een unieke 'persoonlijkheidstest' die zich onderscheid van alle andere testen op de markt. De test is niet beïnvloedbaar. Praktisch inzetbaar voor o.a. 1 op 1 coaching, teamformaties,  assessments of het versnellen van groei in organisaties. 

Met de Purpose Scan:

 • kan jij beter, sneller en effectiever werken
 • heb je in 1 oogopslag de meest diepgaande inzichten
 • heb je een tool die naadloos aansluit op elk vraagstuk van cliënten/organisaties


ERVAAR DE KRACHT VAN DE PURPOSE SCAN ZELF

Meld je aan voor een van de kennismakingsdagen of een gratis telefonisch strategie gesprek. Met als doel om te kijken hoeveel impact de scan op jouw cliënten/organisatie kan hebben.


Gratis Gesprek

Wil je meer weten?
Laat je telefoonnummer achter en ontvang een gratis advies gesprek.

16 APR

Kennismakingsavond
19:00 - 22:00 - Loenen aan de Vecht

HOE WERK HET?

Tijdens de kennismakingsavond krijg je dieper inzicht in je eigen persoonlijkheid en hoe dit voor jou cliënten/organisatie kan werken. Inbegrepen zit een diepgaande analyse in je eigen resultaten in een groep van gelijkgestemden. Hapjes en drankjes zijn inbegrepen. 
Locatie: Loenen aan de vecht, Rijksstraatweg 104a

Daarnaast starten we 4 keer per jaar de "NEXT LEVEL" opleiding. Dit is geschikt ondernemers, professionals en coaches die beter, sneller en effectiever te werk willen gaan dan ooit te voren. 

Purpose Scan

15 MINUTEN
Het invullen van de Purpose scan duurt 15 minuten

100% BETROUWBAAR
De Purpose Scan is 100% betrouwbaar

10.000 INVULLERS
Bewezen onder ruim 10.000 invullers

Het is bijna oneerbiedig om de Purpose Scan een persoonlijkheidstest te noemen. Deze 15 minuten durende online scan is scherper en gaat dieper dan je ooit hebt meegemaakt. Het is het ultieme startpunt voor zowel individuele als organisatiebrede ontwikkeling.

De Purpose Scan is wereldwijd de meest nauwkeurige, onnavolgbare en niet te beïnvloeden manier om je persoonlijkheid in kaart te brengen.

Hoe in te zetten?

 • samenstellen innovatieve (top)teams
 • versnellen groei organisaties
 • ontwikkel en selectieassessments
 • check
  start up en investment selecties
 • check
  business- en life coaching

Wij zoeken verschillende type coaches

Origins Coaches

Coaches die binnen het groeiende, internationale Origins platform leiders, ondernemers en organisaties willen begeleiden en daarbij in staat zijn de Purpose Scan als startpunt te gebruiken.

Zelfstandige Coaches

Coaches die binnen hun eigen klanten portfolio de Purpose Scan in willen zetten en daarmee hun effectiviteit en impact waanzinnig vergroten.

HR  Professionals

Ben je HR manager of professional?
Ook dan kan deze middag interessant zijn voor jou. Ervaar zelf wat de Purpose Scan voor jou, jouw team of organisatie kan betekenen.

De origins opleiding

Tijdens de opleiding leer je hoe je de Purpose Scan zelf kan inzetten binnen je eigen team, onderneming of organisatie. De kennismakingsdag geeft inzicht in hoe jij je effectiviteit als coach exponentieel kan verbeteren. 


ORIGINS is een internationale beweging die leiders, ondernemers en organisaties helpt van binnen naar buiten te leven en creëren.

Wat we doen? We accelereren leiders, teams en organisaties. Zowel in hun persoonlijke groei, effectiviteit als purpose gedrevenheid. Hiervoor leiden we coaches en professionals op in het werken met de Purpose Scan.

JOEL AAN 'T GOOR
Psycholoog, oprichter Origins en CEO OPEN Business Leaders (het grootste CEO netwerk van de Benelux). Joel is de begeleider van de sessies.

Mis deze kans niet en ontdek de kracht van de Purpose Scan